Wachten op adoptie… in de Ooststraat in Bevegem!

foto (9)

16/11/2017 – Slacht je binnenkort je varken maar weet je niet waaraan hespen en worsten opgehangen ? Ik ben er voor jou !

Wil je heel kleinschalig je eigen biertje “Foert” brouwen en je hop laten ranken ? Ik ben er voor jou ! Stapt je buurman over jouw landerijen naar zijn koeien, we noemen dat grensoverschrijdend gedrag ?Ik ben er voor jou !

Aas je op een verkiesbare plaats bij de verkiezingen ? Hang je affiches niet hoog : denk aan de laaggeschoolden. Ik ben er voor jou !

Want ik ben er nog steeds. Wegens het enorme succes blijf ik nog wat langer in de Ooststraat beschikbaar voor adoptie. De Ooststraat ? vraag je. Dat is daar waar de onderhoudsdiensten van de stad straatverbod kregen. Je herkent me nog steeds aan mijn opvallend model en kleur waar de Zottegemse bewindsploeg overheen kijkt. Maar met dat afwijkend gedrag is Bevegem intussen al vertrouwd. Daar blijven we maar vervoegen : ik zie, jij ziet, zij zien niet.

PS Klimop en zand zijn niet opgenomen in de adoptie !

X