G-team voetbalclub De Toekomst Borsbeke in de kijker

ddd.jpg

17/11/2017 – Voorafgaand aan de wedstrijd van de eerste ploeg komende zondag wordt de G-Ploeg van voetbalclub De Toekomst Borsbeke in de kijker gezet en spelen ook zij een wedstrijd.

Borsbeke ontvangt zondag om 15u de leider in 2de Provinciale, Jong Zulte. De wedstrijd wordt geleid door de heer Frank Bruggeman, huidig burgemeester van Zelzate. De wedstrijd van  het G-team start om 14 uur. De ploeg telt momenteel een 15 tal kinderen in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. Jens De Clercq is hun gewaardeerde trainer. Zaakvoerder Jo De Coninck van de firma Aalst-Verhuur met zijn vestiging in de ambachtelijke zone Ketegem te Borsbeke, zal mede de aftrap geven.  De in de bloemen gezette jeugdploeg ontvangt daarnaast nog een originele verrassing.

Meer info over KVC De Toekomst Borsbeke via de link in het rood.

 

X