Meet & Greet met Tom De Sutter in AZ Sint-Elisabeth!

151126_650_bas_g_12__870_653_85_s_c1.jpg

28/11/2017 –  Tom De Sutter, spits bij Sporting Lokeren, zet zich achter de actie ‘ziekenhuis met een warm hart’ van het AZ Sint‐Elisabeth Zottegem. Donderdag 7    december steunt hij, samen met de kinesitherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten van het revalidatiecentrum, de Vlaamse Parkinson Liga.

Op donderdag 7 december, tussen 14.30 uur en 17 uur doet Tom De Sutter mee aan de
Parkinsonbeleving in de centrale hal van het ziekenhuis. Iedereen kan er, net als Tom, ervaren hoe het voelt om de ziekte van Parkinson te hebben. Met attributen uit een belevingskoffer kunnen bezoekers deelnemen aan gezelschapsschelletjes en fietsen.     Zo ontdekken ze hoe moeilijk dagelijkse dingen zijn wanneer je aan de ziekte van Parkinson lijdt. Deelnemers leren er ook wat de ziekte precies inhoudt en hoe je met de pati ënten kan omgaan.

Elke bezoeker kan zijn warme hart laten spreken. Vanaf 2 euro kunnen ze op de foto met Tom De Sutter. Vanaf 4 euro kunnen ze meedoen aan de Parkinsonbeleving, krijgen ze een leuk gadget en maken ze kans op een gesigneerd truitje van de Lokerse spits. Alle opbrengst gaan naar de VZW Vlaamse Parkinson Liga, meer bepaald naar de uitgave van het sprookje “De prinses en de geheimzinnige bibberziekte”, een bewustwordingscampagne over de ziekte van Parkinson.

De Parkinsonbeleving vindt u van 4 tot en met 8 december in de centrale hal, telkens tussen 14 uur en 18 uur. Deze actie zal doorgaan samen met de warmste markt. Op deze markt worden de 5 projecten die gesteund worden door de actie ‘ziekenhuis met een warm hart’ in de kijker gesteld en kunnen medewerkers én bezoekers allerhande leuke hebbedingetjes en meeneem‐ lekkernijen kopen. De warmste markt gaat door op het terras van de tea‐room. Iedereen is van harte welkom.

(Foto Boeckx Architects)