Vanavond: Uniek concert in Zwalm!

crescendo-zottegem-1

15/12/2017 – Het koor  Crescendo Zottegem en het Barok ensemble “Les Goûts – Authentiques” brengen vanavond een kerstconcert in de kerk van Rozebeke.  

Het concert wordt georganiseerd door Zwalm Kluistert.  Het geheel staat o.l.v. Marleen Bijl

In deel één zingt Crescendo  werken van componisten uit de fantastische barokperiode van de 16de  — 17de  eeuw. Neen, niet G.F. Händel of J.S. Bach maar andere grootmeesters die ontegensprekelijk van grote invloed waren op het uiteindelijke genie  J.S. Bach.    In deel twee een aantal “evergreens”, mooie kerstliederen waarvan eenieder de melodie zal herkennen en stilletjes zal mee neuri ën en met een glimlach aan zijn of haar mooie kerstherinneringen zal denken.  In het laatste deel wordt iedereen gevraagd om mee te zingen  met prachtige kerstliederen zoals Adeste Fideles, Hoe leit dit kindeke, Herders Hij is geboren en natuurlijk Stille nacht, heilige nacht.

Meer info en tickets via deze link in het rood.

Meer info over Crescendo Koor via d éze link in het rood.