Oosterzeelse wandelclub organiseert woensdagstocht in Kwatrecht

DDL kwatrecht wandelclub l v r 4

Oosterzele, 03/01/2018 –  Dankzij Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw kan je op woensdag 10 januari in Kwatrecht (Wetteren) kilometers wandelen op een ontspannende manier. Je kan tussen 8 u en 15 u naar hartenlust 6, 10, 14, 18 of 21 km wandelen. Inschrijven doe je in Expo Gowalt, Kwatrechtsesteenweg 114 Kwatrecht. (R 17, foto’s DDL).

In de winter hangt er een zalige rust. De Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw nodigt je van harte uit om mee te stappen. Wil je na de feesten je overgewicht kwijt? Schrijf je in voor de wandeltocht in Kwatrecht. Ideaal om uit te waaien. Ruimte, groen en rust zijn de troeven. Kwatrecht en de regio hebben nog plekjes genoeg om een frisse neus te halen. Door kouters en weiden, langs open agrarisch gebied en cultureel erfgoed. Je vertrekt vanuit de nieuwe startplaats Expo Gowalt. Gelijk welke afstand, tof blijft het altijd. Kruis woensdag 10 januari snel aan in je agenda. Aarzel niet om in te schrijven. Op deze eerste nieuwe wandeltocht van het nieuwe jaar doet de Oosterzeelse wandelsportvereniging Land van Rhode vzw alweer haar faam alle eer aan als motor van de wandelsportbeleving in de streek.

Wandel mee
Wie nooit meewandelde, krijgt de kans om geheel vrijblijvend kennis te maken met de Oosterzeelse club én ook met – voor velen nog — een ongekende vrijetijdsmogelijkheid. Het wandelparcours slingert langs rustige paadjes, wegeltjes, kouterwegen, voet- en landwegen,…De tocht gaat langs ex —kerk (nu brouwerij) Kwatrecht, Mariagaard, spoorweg, fietsbrug, Gijzenzele (rustpost), Geerbos, bunkerroute, Stuivenberg, Aalmoezenijebos Landskouter, windmolens, Kalverhage. Wandel mee! De kriebels in de kuiten? Dan moet je op woensdag 10 januari richting Kwatrecht. Nog geen lid? Geen probleem, stap gewoon eens mee. Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96,  erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12,  diana.scheirlinck@skynet.be.
                                                                                                                       
Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.