Carnavalsfuif in verwarmde tent op de markt

carnavaltent.jpg

Zottegem, 04/01/2018 –  Op  zaterdag 6 januari 2018  trekt de eerste carnavalsstoet in de regio vanaf 18.00 uur door het Zottegemse centrum. Na de centrumstoet organiseert radio M fm een carnaval fuif in een verwarmde tent op de Markt. Na de stoet loopt de verwarmde tent snel vol want iedereen wil graag op de eerste rij staan voor de prijsuitreiking die er doorgaat rond 23.00 uur.

Na de prijsuitreiking zullen Prins Bart en de ex-prinsen hun liedjes brengen. Hierna is het de beurt aan Fred Tet en de Swinging Tepelboys. DJ Blesserz draait de grootste carnaval hits.  De tent opent zaterdag 6 januari 2018 om 18.00 uur, de inkom is helemaal gratis. Op vrijdag- en zaterdagavond kan iedereen vanaf 18.00 uur de leukste carnaval platen horen, nog stop, via M fm (Fm 107.6 of via de stream op:  www.radiomfm.eu).
X