Ongeval met zwangere vrouw kruispunt Europaweg / De Buke

Ongeval Kruispunt Europaweg Buke 5

Zottegem, 09/01/2018 – Vanmorgen raakten drie mensen lichtgewond na een ongeval op het kruispunt van De Buke en de Europaweg. Een ervan is hoogzwanger.

Het ongeval gebeurde om 09u00. Er waren twee wagens betrokken. Een van de wagens, bestuurd door een 62-jarige man uit Hillegem, wou van op de Veldweg het kruispunt met de Europaweg oversteken richting De Buke. Hij werd daarbij aangereden door een wagen die van op de Buke de Europaweg linksaf op wou rijden. In beide wagens zat naast de chauffeur nog een passagier, waaronder een hoogzwangere vrouw. Ze werden allebei, samen met een van de chauffeurs, met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is lang niet het eerste ongeval op het stilaan beruchte kruispunt.

X