Belgen houden van auto’s

 

A-RenaultAlgemeen, 15/01/2018 –  Sinds vrijdag 12 januari kan het publiek terecht op het Autosalon om er de laatste nieuwigheden te bewonderen en even weg te dromen bij die wagen die juist boven het beschikbare budget ligt.

Geen probleem het is een kijk-, bewonder-, maar ook koopsalon met aanbiedingen voor autoleningen die je vroeger niet voor mogelijk hield. Zondagavond na drie dagen opening bezochten reeds  165.254 personen  dit salon. Niet verwonderlijk er staan 7 wereldpremières , 17 Europese premières en nog eens 160 Belgische nieuwigheden ten toon. Maandag 15 januari en vrijdag 19 januari zijn er nog twee laatavond openingen voorzien. Donderdag 18 januari opent een extra expohal met verschillende toestellen voor micromobiliteit en oplossingen voor gedeelde mobiliteit. Ook verschillende diensten die gedeelde mobiliteit bieden zullen aanwezig zijn op het salon. Alle relevante informatie is te vinden op De Beiaard Online:

Kleurrijk autosalon — Volg alles op De Beiaard. Vandaag deel 1: praktisch