Koppel moet serviceflat verlaten wegens te kritisch over gang van zaken

SINserviceflats2.JPG

Sint-Lievens-Houtem, 18/01/2018 – Binnen de maand moet Paul Lievens (64) en zijn mindervalide vrouw Josiane (61) hun serviceflat verlaten. “Omdat we kritiek hebben op de gang van zaken”, klinkt het misnoegd.

Paul en Josiane kregen een aangetekende brief waar staat dat ze hun flat binnen de maand moeten verlaten. Het gaat om Residentie Ter Meulen in Bavegem. “We hebben nochtans altijd correct betaald en komen alle verplichtingen na”, aldus Paul. “We waren hier enkele jaren geleden de eerste bewoners en tevreden over de gang van zaken. Maar niets is meer als toen. Zo werden in de beginjaren regelmatig activiteiten georganiseerd, maar nu   niet meer. Ook de tuin is verwilderd. Omdat we daar kritiek op gegeven hebben, vliegen we er nu uit. We weten niet waarheen.”

De beheerder van het servicecomplex bevestigt dat het koppel de deur uit moet. “Het ging niet over een meningsverschil, maar over ons een slechte naam bezorgen op de sociale media. Dat kunnen wij niet tolereren. We proberen de meeste problemen op te lossen, maar activiteiten organiseren doen we inderdaad niet meer. De meeste van onze bewoners zijn tachtigers en die hebben daar geen boodschap aan. Bovendien “

De beheerder stelde het koppel flats voor in Zottegem en Herzele, maar die zijn te duur voor het koppel.

Bron Het Nieuwsblad

Senioren niet meer welkom: “Als honden uit onze serviceflat geschopt omdat we te veel kritiek hadden”

X