Drie gewonden na frontale botsing in Erwetegem

Ongeval Kloosterstraat 2

Zottegem, 18/01/2018 – Gisterenavond vielen drie gewonden bij een frontale botsing op de Kloosterstraat in Erwetegem.

Het ging om een frontale botsing. Omwonenden hebben het over een bijzondere harde klap. Volgens een ooggetuigen ging een de Volkswagen zelfs over de kop. Daarin zaten een vrouw en een minderjarig meisje, beiden werden overgebracht naar het ziekenhuis. In de Volvo zat een gezin. De vader zat aan het stuur en werd ook overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn vrouw en twee kinderen kwamen er met de schrik vanaf. Het ongeval gebeurde omstreeks 19u00 en veroorzaakte heel wat verkeershinder. De Kloosterstraat werd in beide richtingen afgesloten, ter hoogte van de Tweekerkenstraat werd het verkeer omgeleid.

X