Neos Oosterzele en GC De Kluize gaan de filmtoer op: ‘Sprakeloos – Ode aan mijn moeder’

ddl-oosterzele-opening-theaterseizoen-17-18711

Oosterzele, 05/02/2018 –  Op zondag 11 februari om 15 u kan je dankzij GC De Kluize en Neos Oosterzele in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke komen genieten van de succesrijke film ‘Sprakeloos — Ode aan mijn moeder’ naar het boek van Tom Lanoye. Niet te missen. Een film die je moet gezien hebben. (R 17, foto DDL).

Neos Oosterzele en GC De Kluize blijven in de fusiegemeente een waaier aan activiteiten aanbieden, waarbij ontmoeting, vorming, cultuur en ontspanning centraal staan. Neos en het Kluize-team slaan de handen in elkaar en zetten de deuren van de Oosterzeelse cultuurtempel wagenwijd open voor de filmfanaten. ‘Sprakeloos’ is een film uit 2017 van regisseur Hilde Van Mieghem. De film is een bewerking tot langspeelfilm van de roman van Tom Lanoye (2009). De film vertelt het verhaal van de succesvolle schrijver Jan Meerman wiens leven onderste boven gekeerd wordt wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. Zijn flamboyante en levenslustige moeder verliest haar spraakvermogen. Je ziet sterke vertolkingen van Viviane De Muynck, Stany Crets, Hans Kesting, Rik Van Uffelen, Flor Decleir en Marie Vinck. De film maakt indruk.

Tickets kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.