AC Geraardsbergen is ‘Zilveren Jeugdsportclub’

foto zilveren jeugd label

06/02/2018 – Geraardsbergen / Zottegem –  Voor het 2 de jaar op rij ontving AC Geraardsbergen (met ook een belangrijke Zottegemse vertegenwoordiging) het label ‘Zilveren Sportclub’  uit handen van de Vlaamse atletiekliga en het Jeugdsportfonds.

“Bovenop deze sportieve erkenning voor de performante jeugdwerking, werden heel wat hoogstaande sportieve prestaties neergezet”, aldus Karel Van  Gansbeke van ACG Kern Zottegem. “Laatst nog op het Vlaamse kampioenschap. Naast een gouden en zilveren medaille op hoog en verspringen door Jonas Gerain, bracht Marie De Naeyer zilver mee op de 60 m horden en zorgde Ghijs Broeckaert voor brons bij het hink-stapspringen. #trots#fier! Een gemeende dank je wel aan alle trainers.”

Foto 2 Zilveren label (1)