Jeugdhuis De Muze en Dance D-Vision slaan de handen in elkaar

ddv2

Zottegem, 08/02/2018 –  Op vrijdag 16 februari organiseert Jeugdhuis De Muze voor het eerst het evenement House of Muze. Dit is een House / Techno party waar 6 beginnende DJ’s uit de buurt het beste van zichzelf kunnen geven in een heuse DJ contest. De winnaar van de contest zal het Mantra podium op Dance D-Vision mogen openen. Na de DJ-contest brengen Commoro en Robbe meer strakke beats naar het jeugdhuis.

Bjarne Keytsman die zelf een house fan is kwam met het idee om naast alle Zottegemse feestjes met commerci ële muziek, ook eens een techno fuif te organiseren. Zelf draait hij al enkele jaren met Arne Vandenbroucke onder de naam Commoro. Samen met Robbe Eeckhout besloten ze dat het tijd was voor eens iets anders. Hij klopte met zijn idee aan bij het bestuur van het jeugdhuis dat graag lokale initiatieven ondersteunt.

“Wij als jeugdhuis moeten jongeren die initiatief nemen zoveel mogelijk steunen en daarom helpen we Bjarne graag verder met zijn idee uit te werken” zegt Bastiaan Smis, voorzitter van het Jeugdhuis. “Verder vinden we het als jeugdhuis belangrijk dat jongeren hun talenten kunnen ontplooien. We zijn dan ook super blij dat Dance D-Vision een jeugdige DJ de kans wil bieden om op te treden op Dance D-Vision, het grootste dance festival uit de buurt.”

Na een online preselectie via de website vi.be, waar meer dan 60 kandidaten zich opgaven, werden er 6 DJ’s geselecteerd om het op 16 februari tegen elkaar op te nemen. De geselecteerde DJ’s zijn Arian Zand, Latidude, Thunderbol, Opiate en Tekno-J. De DJ contest start rond 19:30. Toegang is gratis.

Meer informatie kan u vinden op het facebookevenement: https://tinyurl.com/y9jwsxwv