Opnieuw derde festivaldag Rock Zottegem, met Clouseau en De Kreuners!

115027-de-kreuners-zijn-terug-met-nieuwe-single-viktoria-1200121

Zottegem, 08/02/2018 – Rock Zottegem programmeert ook dit jaar een derde festivaldag. Deze keer zijn Clouseau en De Kreuners te gast.

“De eerste editie van Rock Zottegem on Sunday vorig jaar was een schot in de roos en toen we de kans kregen om Clouseau en De Kreuners te boeken hebben we geen seconde getwijfeld”, aldus organisator Kurt De Loor. “Het wordt ongetwijfeld een fantastische zondag. We willen mensen echt een unieke muzikale beleving bieden, drie dagen lang. Met toppers uit eigen land Clouseau en De Kreuners mikken we op een breed publiek. Het wordt ongetwijfeld meezingen van begin tot einde.” Clouseau speelt dit jaar slechts tijdens 3 Belgische festivals, waaronder dus Rock Zottegem. Een uniek kans voor de fans dus. Wat De Kreuners betreft verwijst De Loor naar een legendarisch optreden aan caf é James begin de jaren ’90.

Praktisch

Rock Zottegem on Sunday gaat door op zondag 1 juli. Tickets kosten 35 euro, vroege vogels die een ticket kopen voor 1 maart betalen slechts 30 euro. Wie voor meer comfort kiest, kan gaan voor de Terrastickets van ‘Rock Zottegem on Sunday’. Deze kosten 55 euro; daarvoor kan je genieten van de optredens vanop de eerste rijen en het sfeervolle Terras op de festivalweide.

Tickets zijn vanaf vandaag te verkrijgen op  www.rock-zottegem.be.

Check hieronder onze eerdere berichtgeving over de Rock Zottegem programmatie op vrijdag en zaterdag.

Eerste namen Rock Zottegem bekendgemaakt

clouseau30