Bruisend Balegem wordt opnieuw totaalspektakel

Bruisend Balegem 2018 (2)

Balegem, 17/02/2018 –   De opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers kregen alweer veel waardering op het eetfestijn dat georganiseerd werd ten voordele van Bruisend Balegem in de feestzaal De Steenput in Balegem. Het comit é blikt tevreden terug. Veel sympathisanten kwamen alweer afgezakt naar het eetfestijn, dat alweer knap georganiseerd werd door het B.B. comit é. Er heerste zoals gewoonlijk een prima sfeertje. Van een succes gesproken. (R 17, foto’s DDL).

‘De waardering doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het Bruisend Balegem-comit é, door de inwoners enorm geapprecieerd worden’, glimt een zielsgelukkige opperbruiser Christ Meuleman. Het eetfestijn werd meteen het startschot voor de campagne van de negende editie van Bruisend Balegem. Het fantastisch, muzikaal, cultureel, kunstrijk en folkloristisch spektakel vindt plaats op woensdag 15 augustus 2018. De editie 2018 oogt bijzonder aantrekkelijk met topartiesten Raymond Van het Groenewoud, Guido Belcanto, Rowwen Hèze, Johan Verminnen, Kid Coco, Willy Sommers, Sam Gooris, de Romeo’s,…Hoe vaak krijgt een mens de kans om al deze vedetten GRATIS aan het werk te zien? Woensdag 15 augustus dus, en het zou zonde zijn om dat te missen op Bruisend Balegem. Daarnaast wordt alweer een indrukwekkend programma voorgeschoteld. De sterke ingredi ënten van Bruisend Balegem blijven ook op de editie 2018 intact: zes podiums, op en aan alle pleintjes, annex caf é’s van Balegem, met steengoede coverbands uit de regio, leuke randanimatie, straattheater, doe-dingen, koopjesmarkt, ambiance, en zo veel meer. Bruisend Balegem betekent ook een massa volk, veel kramen op de grootste rommelmarkt van Zuid-Oost-Vlaanderen. En uiteraard, ontbreken eten en drinken nooit op Bruisend Balegem.

Gratis evenement

Opperbruiser Christ Meuleman: ‘Met Bruisend Balegem willen we op onze eigen Balegemse wijze een publiek van alle leeftijden een leuke en genietbare vakantiedag bezorgen. GRATIS dan nog. Een dag uit, waarbij van alles te zien, te horen en te proeven is. Iedereen is welkom op Bruisend Balegem, dat al meer dan eens omschreven werd als de Gentse Feesten op één dag. Bruisend Balegem laat je, nu al voor de negende keer, opnieuw genieten. Een resem activiteiten voor de ganse familie. Bruisend Balegem, een vertrouwde cocktail van muziek, animatie, kunst, folklore, cultuur en vooral veel sfeer. Een hoogdag van amusement en cultuur. En het moet gezegd de opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers Achiel De Moerloose, Marc Fackaert, Jean Pierre De Smet, Christophe Van der Sijpt, Antoine De Smaele, Arnold Van Boxstael, Marleen De Buck, Bart Van Waeyenberghe, Hugo De Visscher, Eric D’Haeyer, Franky De Naeyer, Herman Van Der Stuyft, Eddy Den Haese, Maarten Heyndrickx, Bart Callebaut, Christ Rahoens, Dirk Temmerman, Yvan Roelekens en Jerry Poelman, gaan voor deze negende editie alles uit de kast halen en zorgen voor een mengeling van topkwaliteit en breed amusement naar ieders smaak. Meer nieuws volgt later.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.