95 standhouders leren je morgen Oost-Vlaanderen kennen

DDL merelbeke info groepen ovl toerisme (3)

Merelbeke, 23/02/2018 –  Op 24 februari verzamelen 95 standhouders in de Gemeentehallen van Merelbeke, op de 16de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Wie graag op stap gaat met vrienden, een bijzonder weekendje plant met de familie, of in het bestuur zit van een vereniging, haalt hier de mosterd.

Op de Infodag Groepen brengt Toerisme Oost-Vlaanderen het kruim van de Oost-Vlaamse sector onder een dak. Je vindt er   gidsenorganisaties, streekproducenten, sierteeltbedrijven, brouwerijen, rederijen, musea, logies, diensten voor toerisme en talrijke andere aanbieders van programma’s en informatie voor groepsuitstappen. Bijzonder aan deze 16de editie van de Infodag Groepen is dat je er dit jaar ook kennis maakt met al het lekkers uit de provincie, op een streekproductenmarkt. Extra smaakmakers zijn kookdemonstraties van vleeswarenbedrijf Breydel en Bioboerderij De Kollebloem. Proeven en genieten is vanzelfsprekend!

Een toegangsticket kost 3 euro, maar komt inclusief een gratis consumptie naar keuze. Particulieren bestellen een ticket via  infodaggroepen.be.

PROGRAMMA

Van 10 tot 16 uur: beurs met 95 standen
Van 10 tot 16 uur: streekproductenmarkt
10u30: ‘Ninove, een stad om te ontdekken’ (Stadsgids W. Minnaert)
11u00: Kookdemonstratie Breydel met degustatie
11u45: Kookdemonstratie De Kollebloem met degustatie
12u30: Kookdemonstratie Breydel met degustatie
13u15: ‘De Dender, een rivier met historische en natuurlijke parels’
(Stadsgids W. Minnaert)
14u00: Kookdemonstratie Breydel met degustatie
15u00: Kookdemonstratie De Kollebloem met degustatie
(De kookdemonstraties duren ongeveer een half uur.)

ADRES

Gemeentehallen Merelbeke
Kloosterstraat 34, 9820 Merelbeke

Danny De Lobelle.