Zottegemnaar aangehouden voor poging tot doodslag

Breekmes

Zottegem, 01/03/2018 – Afgelopen weekend viel een 41-jarige Zottegemnaar in een koffiebar in de Stationsstraat een man aan met een breekmes. Het slachtoffer – een vijftiger uit Oudenaarde – raakte niet zwaar gewond, maar de aanvaller werd aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

De aanval zou gebeurd zijn in het licht van een liefdesaffaire. De vrouw van de aanvaller werkt in de koffiebar en zou een affaire hebben met het slachtoffer. Toen de aanvaller de man zag in de koffiebar zouden zijn stoppen zijn doorgeslagen. Het slachtoffer hield aan de aanval snijwonden over in het aangezicht. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht na verzorging huiswaarts. De aanvaller werd door de politie gearresteerd en verscheen maandag voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde die hem aanhield op verdenking van poging tot doodslag.

Bron Het Laatste Nieuws

Man gaat liefdesrivaal met mes te lijf