Oude afval-stickers mogen langer omgeruild worden

DDL-oosterzele-restafval-info-avond-10

Oosterzele, 07/03/2018 – Op de gemeenteraad van 1 maart jongstleden hebben Open Vld plus (Filip Michiels)  en Groen (Barbara Redant) gevraagd om het langer mogelijk te maken om stickers voor afvalverbruik (die nu niet meer gebruikt kunnen worden)  in te ruilen bij de gemeente.

“Net omdat nog heel wat inwoners over stickers beschikken die wat geld waard zijn”, klink het bij Michiels  “En omdat de regeling de eerste weken niet zo vlot verliep (waardoor de inwoners niet allemaal in staat waren om de ruil tijdig te doen). Die regeling werd op korte termijn wel (positief) bijgesteld. Het bestuur gaf in de gemeenteraad aan onze vraag te willen onderzoeken. Via online (zie cursief hieronder, nvdr.) berichtgeving stel ik nu vast dat hierop wordt ingegaan.”

Oosterzele neemt stickers terug.

Het terugbrengen resterende stickers (restfractie en GFT) wordt verlengd tot vrijdag 30 maart.

Stickers terugbrengen kan:
1) bij dienst Financi ën: OCMW-gebouw (Gootje 2  in Balegem): maandag t.e.m. vrijdag van 8 tot 12 uur en op dinsdagavond van 17 tot 19 uur
2) in het gemeentehuis aan de onthaalbalie (Dorp 1 in Oosterzele): maandag t.e.m. vrijdag van 8.45 tot 12 uur – maandagavond van 18 tot 20 uur – woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur.

Foto Danny De Lobelle.