Jan Hautekiet maakt radio… in Zottegem!

Hautekiet in Zottegem 1

Zottegem, 15/03/2018 – Jan Hautekiet was vandaag te gast in Kinderdagverblijf Piet Konijn gelegen aan AZ Sint-Elisabeth. Hij maakte er een uur lang radio naar aanleiding van de Dag van de Zorg.

Op donderdag 15 maart organiseert Dag van de Zorg in samenwerking met verschillende koepels (Vlaams Welzijnsverbond, VVSG, Unieko, Federatie Kinder- opvang, SOM,…) een opendeurdag voor de kinderopvang in Vlaanderen en Brussel. Onder de naam Burendag Kinderopvang nodigen meer dan 270 kinder- opvanginitiatieven iedereen uit om een kijkje achter de schermen te komen nemen. Met de figuurlijke kapstok: kinderopvang is meer dan alleen opvang. En met inclusie, diversiteit, participatie, samenwerking als mogelijke onderwerpen. Er staat van alles te gebeuren: van wafelenbak, oudercafé’s, voorlees- sessies tot grootoudermomenten. Jan Hautekiet trok vandaag dus naar Zottegem, waar hij vanuit een kinderdagverblijf Piet Konijn van 9 tot 10 uur live radio maakte. Kinderdagverblijf Piet Konijn bestaat ondertussen 20 jaar. Proficiat!

Opendeurdag AZ Sint-Elisabeth, vzw De Bron en Kinderdagverblijf Piet Konijn

Komende zondag 18 maart organiseren het AZ Sint-Elisabeth en haar zustervzw’s De Bron, De Hoop en Piet Konijn samen allerhande activiteiten in het kader van De dag van de Zorg. Er zijn tal van workshops en lezingen van specialisten over diverse onderwerpen. Lees het complete programma via de link hieronder.

Beiaard-tip: Leerrijk programma tijdens Dag van de Zorg in AZ Sint-Elisabeth

X