Heidi Schuddinck eerste vrouwelijke lijsttrekker ooit in Zottegem

groen campagne_2.2 (1)

Zottegem, 16/03/2018 – Groen Zottegem kiest als eerste partij ooit in Zottegem voor een vrouw als lijsttrekker: Heidi Schuddinck.

Schuddinck (45) is lid van de ouderraad van het Onze Lieve Vrouw College in Bevegem ze was actief als OCMW raadslid van 2006 — 2014. Momenteel is ze gemeenteraadslid voor Groen Zottegem. “Thema’s die mij nauw aan het hart liggen zijn welzijn, kwalitatieve leefomgeving en lokale economie”; licht ze toe. “De accenten die Groen Zottegem zal leggen hebben betrekking op mobiliteit, lokale economie , slim sociaal beleid, natuur & milieu en een proper Zottegem. We zijn ambitieus en trekken met een inhoudelijk sterk programma naar de kiezer om Zottegem op te tillen richting duurzame, moderne stad.    Ik ben dan ook oprecht fier en gestimuleerd door het enthousiasme van onze mensen.”

Meer info?

Facebookpagina Groen Zottegem