Reünie klasgenoten 1994 Viso Cor Mariae Brakel

Klasgenoten_Best

Brakel, 17/03/2018 – Op zaterdag 10 maart ging een reünie door voor klasgenoten van ASO en TSO die in 1994 afstudeerden aan school Viso Cor Mariae te Brakel. Velen zagen elkaar pas na al die jaren, voor de eerste keer terug, het was dus een prettig weerzien en het werd een gezellige namiddag.

Voor herhaling vatbaar zodat de mensen die er deze keer niet konden bij zijn, ook nog de gelegenheid krijgen om oude bekenden opnieuw te ontmoeten!

Namen van de deelnemers :

Nathalie De Vleeschauwer, Wim Van Audebhove, Patsy Schokkaert, Hilde Van Wijmeersch, Sylvie Van Overwaele, Monia Vanderlinden, Els Laureyns, Virginie Ponchaut, Anja Geenens, Dorine Bauters, Loes Carlier, Marijke Van Hoorde, Joke Pollet, Siska De Groote, Benny Van Herpe, Wim Van Cauwenberge

Bert Broos. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X