Sp.a Zottegem ‘on tour’ naar de deelgemeenten

on tour

Zottegem, 28/03/2018 –  Met ‘Crème op het Plein’ trekt sp.a Zottegem op zaterdag 28 april en zondag 29 april 2018 naar de inwoners van de verschillende Zottegemse deelgemeenten.

“We deden dit ook anderhalf jaar geleden al”, aldus Peter Roman en Kurt De Loor, voorzitters van sp.a Zottegem. “Tijdens ‘Crème op het Plein’ gaan we langs in de verschillende deelgemeenten. De inwoners kunnen bij ons terecht met hun idee ën, voorstellen en vragen en tegelijkertijd trakteren we hen op een overheerlijk ijsje. We willen de mensen een luisterend oor bieden in een gezellige sfeer. Mensen kunnen hun idee ën en voorstellen kwijt over hoe we het leven in hun buurt aangenamer kunnen maken. We nemen ook de nagelnieuwe versie van ons magazine ‘Pittig Zottegem’ mee op toer. Dat valt in de volgende dagen in de Zottegemse brievenbussen.”

Peter Roman: “Onze mandatarissen staan ook klaar om vragen te beantwoorden en toelichting te geven bij onze plannen voor de volgende jaren. We zijn ervan overtuigd dat politiek niet enkel thuishoort in het stadhuis en trekken de straat op. Dat deden we anderhalf jaar geleden ook al eens met frietjes en nu dus opnieuw met ijsjes. Iedereen is welkom!”

Praktisch

Zaterdag 28 april:

– 13u: Velzeke – Romeins Plein

– 14u: Elene – Baron Ides Della Failleplein

– 15u: Oombergen – Speelplein – Waterstraat

– 16u: Centrum & Bevegem – Markt Zottegem

– 17u: Leeuwergem & Grotenberge – Leeuwergemstraat

Zondag 29 april:

– 13u: Strijpen – Strijpenplein

– 14u: Sint Goriks – Kruiswaterplein

– 15u: Sint Maria Oudenhove – Sint-Hubertusplein

– 16u: Erwetegem – Speelplein – Tweekerkenstraat

– 17u: Godveerdegem – Kerkplein