Lenteconcert Con Animo mag je niet missen in GC De Kluize

DDL oosterzele lente concert con animo (5)

Oosterzele, 27/03/2018 – Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten, want de Oosterzeelse harmonie Con Animo concerteert op zaterdag 21 april om 20 u in GC De Kluize in Scheldewindeke. Een gevarieerd programma met solisten uit eigen rang. Het concert wordt gedirigeerd door Bart Van Der Strieckt en traditiegetrouw gepresenteerd door Dirk Haenebalcke. Een gouden raad, bestel snel uw tickets. (R 17, foto DDL).

We kijken er naar uit, zon’ 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe Lenteconcert geven de muzikanten van Con Animo nog maar   eens een vervolg aan wat ze het beste kunnen, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfecte uitstap voor een veelbelovende lenteavond. Zij die nog nooit een concert zagen van Con Animo, wees niet bang, het concert is luchtig genoeg, zodat je op een perfecte manier kan kennismaken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,… in de Theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het GC De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens tonen waar het mee bezig is. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral v éél goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo u te bieden heeft op het Lenteconcert 2018. De harmonie slaagt erin telkens uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert (19 u — 19 u 45) wordt in de foyer van GC De Kluize een gratis aperitief aangeboden.

DDL oosterzele lente concert con animo (4)

Praktisch

Toegangskaarten kosten 12 euro en zijn verkrijgbaar bij de cultuurdienst, GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke,  www.gcdekluize.be,  09/ 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.