Tentoonstelling met waardevolle kunstwerken in het Sint-Barabaracollege

Zottegem, 21/04/2018 – Morgen kan je in het Sint-Barabaracollege afdeling Trapstraat gaan kijken naar een zeer interessante tentoonstelling over de Cobra-beweging. Met mooie, originele en waardevolle werken.

De opvallende collectie kwam tot stand met dank aan verzamelaars uit Vlaanderen en vooral Nederland, waar de Cobra-beweging nog steeds zeer actueel is. Daarnaast komen heel wat werken komen uit de priv é-collectie van directeur Marc De Groote, die cultureel zeer bevlogen is. Naast de prachtige tentoonstelling (voorgegeven door leerkracht Olivier Walraet) is er een aparte tentoonstelling met werken gemaakt door de leerlingen die zich lieten inspireren door de Cobra-werken. Een bezoekje loont meer dan de moeite, zeg dat De Beiaard het gezegd heeft.  Er is ook een muzisch spektakel met optreden van alle klassen. Afspraak  tussen 14 en 17 uur in Campus Trapstraat 26 van het Sint-Barbaracollege.