Bib Ninove beloont deelnemers wedstrijd ‘Raketpret met Wegwerpmaterialen’


De hele maand maart was het Jeugdboekenmaand in de bib van Ninove rond het thema ‘EUREKA: Wetenschap en Techniek’.

BibArt, het samenwerkingsverband van de bibliotheken van Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove werkte een programma uit rond sterren en planeten. Zo was er de wedstrijd ‘Raketpret met Wegwerpmaterialen’, waarmee elke BibArt-bib zijn jongste bezoekers uitdaagde om een raket te knutselen met wegwerpmaterialen. In Ninove werden er vier winnaars uit een 40 tal toegezonden mooie raketten gekozen . Zij winnen tickets voor Technopolis of een boekenpakket rond sterren en planeten.
Winnaars boekenpakketten:
Min 6 jaar: Milo Smet
6-9 jaar: Juno en Kato Drieghe
9-12 jaar: Lowie Cooreman
Tickets Technopolis:
Jorbe Biesemans