U 17 KVV Windeke is de verdiende kampioen


De U17 van KVV Windeke lukten een ronduit schitterend seizoen. Ze verloren maar één wedstrijd en kroonden zich met 42 punten de verdiende kampioen. Van een krachttoer gesproken. Een schitterend jaar werd bekroond met de titel. De Windo’s hadden graag in hun laatste wedstrijd KSV Geraardsbergen opgerold, maar KSV gaf forfait. ( R 17)

Dankzij de inbreng van trainer Bart Maras en de bezieling van het jeugdbestuur met Erik Voets, Andy Rasschaert, Nancy Eliano, Tim Jolie, Marc Meerschaut, Els Verzelen en afgevaardigden Sabine Vermoesen, Micha ël Flor é, Dominique Vanelsacker vormden de U17 een geolied blok. Het elftal maakte indruk en haalde 14 overtuigende zeges binnen. Trainer Bart Maras wist de klemtonen te leggen. Hij voert discipline hoog in het vaandel. Gans de entourage van KVV Windeke is tevreden, niet alleen om de resultaten maar ook om de wedstrijdmentaliteit die de U17 aan de dag legden. Het bloed dat door hun aderen stroomt kleurt wit en zwart. Echte clubspelers. Werklust, inzet, gedreven, bezeten van voetbal, een onuitputtelijke drang tot winnen: het profiel van de U17 van KVV Windeke. Sterke prestatie op een imponerende manier. De titel is de U17 van harte gegund. De Windo’s lukten een seizoen om nooit meer te vergeten. Dat heet dan gelukkig zijn. De titel is een feit, dankzij een hardwerkend bestuur, een gedreven trainer en een hechte spelersgroep. We plaatsen graag Robbe De Langhe (doelman), Louis Vyncke (kapitein), Kobe Van Hulle, Viktor Vervust, Ward De Sutter, Nils De Scheirder, Cyriel Ladriere, Matthias Flore, Bernd Goessens, Dries De Langhe, Florian Beaucarne, Arne De Landsheere, Elias Veciana Gramunt, Arthur Bosschaert, Guillaume Van Cauwenberghe, Henri Moris, Wout Meersman, Jules De Temmerman, Matteo Cillo en Tibo Van Den Berghe, terecht in het zonnetje. Winnen liefst met panache. Een dikke proficiat aan de fiere kampioenen.               Reporter 17