De Mol – Superkip Daisy & Baha! Baha! Baha!

Reeds twee weken op rij weet onze Kip Daisy de afvaller bij de Mol te voorspellen. Van toeval kan hier geen sprake meer zijn. Het dier beschikt over bovennatuurlijke krachten die we bij De Beiaard vanaf heden ten volle gaan benutten. Maar nu naar de kern van dit zaakje: DE MOL aflevering 6.

Baha! Baha! Baha! is de Mol. We worden elke aflevering zekerder van ons stuk. Zo zeker zelfs dat we eraan beginnen twijfelen en toch eens kijken wat de nationale kranten te vertellen hebben over dit programma.

Het Laatste Nieuws is overtuigd dat Pascale de Mol is. “Als zij effectief De Mol is, dan heeft ze al een tijdje begrepen dat de meeste van de andere kandidaten dat door hebben. Ze hield zich gedeisd. Al leverde ze moeiteloos foute letters aan voor Rad van Fortuin. In de muziekproef bleek ze dan weer MC Hammer aan te geven in de plaats van Vanilla Ice.” klinkt het. Ze zien Bahador dan eerder als een potenti ële winnaar van dit spel: “Die andere bijzonder gedreven kandidaat die dit spel wil winnen. Gaat daarvoor recht naar het doel. Geen compromissen, geen spelletjes, geen cadeaus. Offert geld voor de groepspot probleemloos op in ruil voor een mogelijke vrijstelling.”

Het Nieuwsblad en De Morgen zitten op dezelfde lijn als De Beiaard. Baha is hun mol en posten het ultieme bewijs dat vanaf de eerste seconden van de serie er al tips richting Baha te rapen vielen. Kijk zelf maar:  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180430_03490711

Wat wij dan weer verdacht vinden is dat de bewuste twitteraar van deze video maar één post op zijn account heeft? Is dit een tweet van de makers zelf om ons te misleiden en zitten wij De Beiaard in de kluwen van de beduchte programmamakers?

E én eventuele verborgen tip blijft toch hangen bij ons. Vorige aflevering zit Gilles te wachten op de kandidaten die beslissen om in het hotel te slapen.

Alle glazen zijn leeg behalve één met witte wijn. Staat dit glas klaar voor De Mol? Jullie mogen raden wie achteraf te enige was die witte wijn dronk? Baha!