Curieus Zottegem verkoopt tweedehandskledij tijdens braderie

Curieus Zottegem zal tijdens de braderie een pop-up Empty Shop openen in de Stationsstraat. Bedoeling is tweedehandskledij te verkopen voor een goed doel: vzw Hangjongeren.  

“Tweedehands shoppen is hip en biedt interessante kansen voor een modeliefhebber on a budget”, klink het bij Sandra De Roeck en Anja Van De Kerckhove van Curieus Zottegem. “We doen een warme oproep naar winkels, BV’s en particulieren om een uniek stuk of kwaliteitsvolle kledij te schenken. Jean Blaute schonk alvast een chacabana — feestkledij typisch voor de Dominicaanse Republiek.”

De winkel bevindt zich in de Stationsstraat (nr.41) en opent de deuren tijdens de laatavond-shopping op donderdag 21 juni (18-22u) en tijdens het braderieweekend van 22, 23 en 24 juni 2018 (10-18u).

Meer info?

Vzw Hangjongeren: houdt (kwetsbare) jongeren van straat door ze dagelijks begeleide zinvolle vrijetijdsbesteding aan te bieden.

Curieus Zottegem

Een kledingstuk schenken?

Binnen brengen kan in de week van 11 juni telkens van 18-20u en op 15/16 juni (10-18u) in de Stationsstraat 41 of bij de Curieus-leden via een mailtje aan mosterdpot@curieuszottegem.be