GC De Kluize presenteert nieuw cultuurseizoen 2018 – 2019


Op donderdag 31 mei om 20 u presenteert het ganse GC De Kluize-team naar jaarlijkse gewoonte het nieuwe cultuurseizoen 2018 — 2019. Iedereen is welkom in de Oosterzeelse cultuurtempel. Het publiek krijgt die avond een goed beeld van wat er allemaal te zien is en te beleven valt tijdens het nieuwe cultuurseizoen. (R 17, foto’s DDL).

De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur en kan gratis worden bijgewoond. Reserveren is wel noodzakelijk via 09 / 363 83 30 of via reservaties@oosterzele.be. De avond eindigt met een drankje en een hapje. De organisatie – van presentatie tot catering- is in handen van het Kluizeteam, poetsdames, technici, administratie en vrijwilligers. Wie er niet kan bij zijn, kan vanaf vrijdag 1 juni 2018 het programma raadplegen via www.gcdekluize.be (nieuwe website!) of via de facebookpagina van GC De Kluize: https://www.facebook.com/GemeenschapscentrumDeKluize.
De abonnementenverkoop (enkel via mail reservaties@oosterzele.be,   09 / 363 83 30 of bij de cultuurdienst op de eerste verdieping van GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, start op vrijdag 1 juni vanaf 8 u 30. Een abonnement kan men zelf samenstellen. Vanaf vier voorstellingen per persoon ben je abonnee en geniet je een mooie korting. Abonnees krijgen een week voorsprong op de losse en online ticketverkoop. Tijdens de voorverkoopperiode is een abonnement niet online te boeken. Vanaf 11 juni 2018 is dit wel mogelijk. De losse en online ticketverkoop (online www.gcdekluize.be, via mail reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30 of bij de cultuurdienst op de eerste verdieping van GC De Kluize, Sportstraat 3, start op maandag 11 juni om 8 u 30. De cultuurdienst is open van maandag tot vrijdag van 8 u 30 uur tot 12 u en van 13 u 30 uur tot 16 u. Op vrijdagnamiddag is GC De Kluize gesloten. Op maandagavond is het Gemeenschapscentrum wel open van 18 u tot 20 u.                                   Reporter 17

X