Wervelende show in Sotto’s

Move in the Mix zaterdag en zondag in Sotto’s, was een schot in de roos. De reacties waren lovend.

Het was de slotshow van  de Zottegemse dansvereniging MoveZ, een bundeling van alles wat de 270 dansers dit jaar hebben geleerd. Vroeger had deze slotshow plaats in CC De Fabriek in Houtem, maar daar was de zaal te klein geworden. “We zijn blij dat we vanaf nu als Zottegemse vereniging in onze thuisstad terecht kunnen”, klonk het bij MoveZ over hun samenwerking met Sotto’s dat op korte tijd een complete metamorfose onderging. Zo werd er gebruik gemaakt van een tribune met 500 plaatsen. Op goed een maand tijd zal evenementenhal de Sotto’s  maar liefst 3 gedaanteverwisselingen ondergaan hebben, want eind april stond het dance-event Totally 00’s er op het programma en binnen enkele weken wordt de evenementenhal voor de live-uitzendingen van de WK-matchen van de Rode Duivels omgetoverd tot een Russische voetbaltempel. “Die diversiteit aan evenementen is onze sterkte”, zegt eigenaar Pieter Lambert trots. “Daarnaast zorgen we ook steeds voor een waauw-effect. Zo zullen we tijdens ons WK-evenement een voetbalveld aanleggen in de Sotto’s.”

Meer info?

Dansvereniging MoveZ

Evenementenhal Sotto’s

WK 2018, de Belgen op groot scherm in Sotto’s

Foto’s van Move in the Mix, met dank aan SWD Photography