Kermiscomit é Gemeldorp Lierde is op zoek naar een goed doel

13-06-2018 – LIERDE – Kermiscomit é Gemeldorp is op zoek naar een goed doel.”Bij de oprichting van het kermiscomit é is de insteek altijd geweest om de winst van de activiteiten te schenken aan een goed doel” laten Vera De Poorter (voorzitter) en Melissa Dooms (bestuurslid) ons weten.

Ze zijn dus op zoeken naar vzw’s, verenigingen, organisaties die zich belangeloos inzetten voor het algemeen belang en/of personen uit Lierde die minder kansen of financi ële middelen hebben. Tot zondag 17 juni 2018 heeft men de mogelijkheid om zichzelf en/of het project voor te stellen. Iedereen die denkt hiervoor in aanmerking te komen, mag zijn/haar project toelichten zodat het comit é zich kan beraden en een goed doel kan ondersteunen.

Voorstellingen kunnen ingediend worden via Facebook (www.facebook.com/kermiscomite.gemeldorp)
of via brief (Kouterstraat 14, 9570 Lierde)

Op vrijdag 22 juni 2018 om 20u zullen zij de cheques uitreiken in het lokaal/caf é ‘bij Metser’, Kouterstraat 14, 9570 Deftinge.

X