Kinderen mogen zich uitleven op Beestenfeest

Op zondag 24 juni vanaf 13 u tot 17 u organiseert het gemeentebestuur de Superkinderdag. Een bruisende dag vol leuke animaties voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De Superkinderdag staat volledig in het thema ‘Beestenfeest’. (Reporter 17, foto DDL).

En leuk meegenomen, tussen 14 u en 16 u kan je samen met de enige echte Maya De Bij op de foto. De kinderen kunnen terecht in de schminkstand, kapsalon, springkastelen, dierenboerderij, ze kunnen ook ballonnen plooien, cupcakes maken. En uiteraard worden ze ook verwend met ijsjes.
De Superkinderdag vindt plaats in de speeltuin aan sporthal De Kluize in Scheldewindeke. Wie met de fiets komt krijgt bovendien een leuk gadget. Je hoeft niet in te schrijven. Iedereen is welkom. Meer weten? Info: Dienst Sport en Jeugd, Sportstraat 5, Scheldewindeke, 09 / 363 84 22, jeugddienst@oosterzele.be.                     R 17
X