KERMISJOGGING DE LIERDELOOP

De Loopvrienden Lierde nodigen iedereen uit…

om op vrijdag 22 juni 2018 deel te nemen aan hun vierde kermisjogging. Deze gaat door tijdens weekend van Kermis Sesjans op en rond het Sint Jansplein te Hemelveerdegem.

Het is een unieke kermisloop die driemaal doorheen de kermis loopt en waar heel wat ambiance bij is.

Hoe het groeide.

In 2015 gingen de Loopvrienden Lierde naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de joggingclub “Jogging Sportief Lierde” van start met de “Lierdeloop”.

Door het onverwachte succes van deze eerste editie werd er beslist om er mee door te gaan en het evenement blijvend te koppelen aan de jaarlijkse Kermis Sesjans.

Drie jaar opeenvolgend slaagde men er in om steeds om en bij de 350 deelnemers aan de start te krijgen. Hopelijk kan men bij de komende editie de kaap van de 400 ronden.

Wie, wat, hoeveel ?

Er is een prachtig en uitdagend parcours voorzien van 3,3 km en de deelnemers kunnen kiezen voor één, twee of drie lussen. De uitslagen voor de 3,3 km en de 9,9 km worden mee opgenomen in het Criterium Vlaamse Ardennen.

Voor de jeugd worden er twee reeksen voorzien van 400 m (jongens/meisjes tot en met 7 jaar) en twee reeksen van 800 m (jongens/meisjes van 8 tot en met 11 jaar).

De vier kinderlopen gaan van start om 18u30 en de volwassenen treden aan om 19u30.

Deelname voor volwassenen kost €5 bij voorinschrijving en €7 ter plaatse. In dit inschrijvingsgeld is de verzekering en een leuk aandenken voorzien.

De jeugdreeksen zijn gratis en voor de jeugd wordt er zelfs een drankbonnetje en een zeer goed gevulde goodiebag voorzien.

Info, vragen.

Voor meer info en vragen kan men steeds contact opnemen met voorzitter/moderator Peter Van Den Broeck op het nummer 0499/22.42.24 of mailen naar lierdeloop@telenet.be