Samana feest mee op Windeke kermis

Het zou zonde zijn om op dinsdag 3 juli het optreden van acteur, komiek en charmezanger Luc Caals te missen tijdens Kermis Windeke. Je krijgt in feestzaal ‘t Open Veld, Stationsstraat 114 in Scheldewindeke, urenlang ambiance. (Reporter 17, foto DDL).

Luc Caals is zeker geen onbekende voor het grote publiek. Hij speelde mee in ‘Lily en Marleen’, ‘Familie Lawijt’, en als kabouter Smul in de succesreeks ‘Kabouter Plop’. Toppers en schlagers, veel ambiance en amusement daar staat Luc Caals voor. In zijn show brengt hij populaire liedjes die iedereen kent en ongetwijfeld zal meezingen. Het wordt op dinsdag 3 juli vanaf 14 u 30 volop genieten in feestzaal ‘t Open Veld. Dit item van Kermis Windeke mag je niet missen. De toegang bedraagt 6 euro. Een prikje als je het ons vraagt. De formule van Samana Scheldewindeke blijft aanslaan. Het bestuur besloot wijselijk om met de ontspanningsnamiddag door te gaan. Het wordt een speciale editie: wees er zeker bij op de 25 ste editie, het zilveren feest! Het mag zelfs pijpenstelen regenen (dat hoopt niemand natuurlijk), de feestzaal loopt vol en iedereen mag uit de bol gaan. Het allerbelangrijkste is, dat u zich tijdens het Samana feest eens goed laat gaan.   Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden van Samana Scheldewindeke en aan de kassa van de feestzaal. Info: mevrouw Jo De Lange — Van De Velde, 09 / 362 27 99, 0479 / 09 81 40. Van harte welkom.                               Reporter 17