Tot en met maandag 25 juni: koopjes en forse kortingen op braderie

Chris Decor (Balegemstraat 1 Balegem), Het Zoeteke (Stationsstraat 23 Scheldewindeke), La Cr éa (Vrijhem 56 Balegem) en Optiek Eveline (Stationsstraat 31 Scheldewindeke) zetten van donderdag 21 juni tot en met maandag 25 juni hun deuren wagenwijd open en nodigen u uit voor een bezoek aan hun zaak. De vier deelnemende ‘Oosterzele Onderneemt’- handelaars pakken uit met heel interessante kortingen op de braderie 2018. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen Gemeentelijke Raad Lokale Economie) en het gemeentebestuur staan achter het initiatief van de vier handelaars om in Oosterzele voor de tiende maal een braderie te organiseren. Ze geloven in het concept en willen aantonen welke moderne ondernemingen er zijn in eigen Oosterzele. Er is van alles te vinden. Binnenlopen en rondkijken. Voeg daarbij de persoonlijke en vriendelijke klantenservice. Chris Decor, Het Zoeteke, La Cr éa en Optiek Eveline zijn helemaal mee met de trends. Je wordt tijdens de braderie in de watten gelegd. Veel winkelplezier. Voor je aankopen moet je echt niet naar de stad. De deelnemende handelaars leggen de klemtoon op service, kwaliteit. Oosterzele, een gemeente die gekenmerkt wordt door het behoud van haar gezellige kleinschaligheid en zaken waar je met de glimlach wordt ontvangen en je meteen thuis voelt. Een groot pluspunt is de nabijheid. Service en onthaal worden er nog met een hoofdletter geschreven.                       Reporter 17
X