Overwinning verzekerd dankzij geslepen opstelling Rode Duivels. BEL – ENG

27/06/2018 – Satire – Rare kwieten die Engelsmans. Echter geen te onderschatten tegenstander morgen op het WK. Gelukkig kunnen de Rode Duivels rekenen op het door de jaren heen opgebouwde strategisch vermogen van gewezen trainer bij F.C. De Mietoots, Raymond Zoetemelk (Velzeke).  

Raymond Zoetemelk – Trainer F.C. De Mietoots 1929 – 1948

“Ingelsmans, ik wee alluus over Ingelsmans” steekt Zoetemelk van wal “die gasten moet ge oup drei fronten pakken. Ien: die smirlappen zijn zot van thee, mee liters drinken ze dienen bucht. Dus, int hotel vervengde alle pakskes thee deur laxerende thee. De ziele uit ulder lijf gon zulder schijten. Zuu ziek as een perd ston ze oup da plein, gegarandeerd. Twie: die ooverrechtse mannen spelen al alzeleven links. Dus verdedigen gelijk zot oup links en Lukaku rechts lotten luupen. Ette den bal? Schupt em nor Romeluutsen en tspel es espe. Drei: mochten die kwibuusen toch tot on onzen keeper gerokken, zet hem tuus een muile oup van de keuninginne van Ingeland. Duuschou zijn ze van die teeve, ze turren vanzeleven nie nor de goole schieten.” aldus Raymond. “32-0” is dan ook zijn pronostiek.

Laxerende thee