Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke viert 150-jarig bestaan samen met Belle Perez

 

150 jaar geleden had Pius Tirez het lumineuze idee om in Sint-Kornelis Horebeke een muziekvereniging op te richten. Samen met zijn vrienden en dorpsgenoten Charles-Louis Bauters, Henri Lodens, Ivo van Innis en Emiel Van Der Zwalmen vroegen ze aan de toenmalige parochiepriester EH Frans De Roeck de zegen en toestemming voor de oprichting van “Muziekmaatschappij Cornelius-Hoorebeke”.

 

Op zaterdag 18 augustus 2018 viert de huidige VZW Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke, of kortweg Harmonie Horebeke, dit fantastische idee van Pius Tirez en haar 150-jarige bestaan. Met veel trots kondigt de harmonie met als voorzitter van de bestuursploeg Karel Bauters en als dirigent Cary De Clercq een bijzonder feest aan, met als apotheose een gezamenlijk concert van het 50-koppig orkest van de Harmonie Horebeke, samen met niemand minder dan Belle Perez. Feestlocatie is de loods van Aardappelhandel Vindevogel, Heerweg 47, 9667 Horebeke

 

Deze feestelijke dag start om 17h met een heus feestbuffet met keuze uit 3 verschillende gerechten. Hiervoor kan aangeschoven worden tot 19h. Daarna volgt het concert om 20h. Kaarten   kosten 35 EURO voor volwassenen en 25 EURO voor kinderen tot 12 jaar.

 

Hiernaast is er ook de mogelijkheid om deze feestelijke dag als VIP-gast te beleven. Hierbij wordt u vergast op een aperitief, gevolgd door een 3-gangen feestmenu. U krijgt ook “first-row” zitplaatsen voor het concert en gereserveerde parkeerplaatsen.

Dit VIP-arrangement is mogelijk voor 100 EURO.

 

Indien u niet in de mogelijkheid bent om vanaf 17h aan te schuiven voor het buffet kan u ook nog steeds naar het concert komen luisteren. Kaarten voor het concert kosten 20 EURO.

 

Na het concert maken we er als afsluiter nog een leuk dansfeest van.

 

Kaarten zijn beschikbaar bij de bestuursleden en muzikanten van de harmonie en kunnen ook besteld worden via mail naar harmoniehorebeke@gmail.com of telefonisch via het nummer 055/456372 of 0473/545500