Briljant of absurd?

09/08/2018 – Is deze verpakking het einde van bruine bananen? Een Koreaanse supermarkt (E-Mart) verkoopt nu een pakket met zes bananen in verschillende stadia van rijpte. Zo heb je elke dag een perfect rijpe banaan en hoef je er geen weg te gooien. Sommigen vinden het idee briljant, anderen een onnodig gebruik van plastiek verpakking.

Op Twitter zijn de meningen verdeeld. Wat denken jullie?

Korean grocery chain E-Mart has started selling packs of bananas that are designed to be eaten from most ripe to least ripe to stop them from turning brown too quickly, and resulting in food waste. The packs went viral after Ask A Korean! blogger T.K. tweeted about the products

Shoppers were left divided by the new packs, with some praising the idea as it would reduce food waste while criticising the use of ocean-harming plastic  
Twitter