De reuzen van Geraardsbergen te gast op Dreamz Festival

Op zaterdag 01 september 2018 organiseert Dreamz Concepts Bvba de tweede editie van dancefestival Dreamz Festival in Geraardsbergen. Afspraak om 12u30 op de terreinen van Van Isra ël ( Saniflor) ,  Gaverstraat 41, 9500 Geraardsbergen  op de Unalit site.

De organisatie bestaande uit Sven Pieters, Peter Van Israel en Manu De Backer gaan dit jaar naast goede muziek, vooral inzetten op randanimatie, sfeer en gezelligheid. De line-up is een combinatie van meer dan 40 nationale en internationale dj’s. Deze zullen draaien op 3 verschillende podia. met elk hun eigen stijl. Dj’s kan je onder meer verwachten : Vato Gonzalez & MC Tjen, Tomcraft, Double Pleasure, Dimaro, Michael Amani, X-tof, Lennert Wolfs, Robert Abigail, …

“Wie vorig jaar aanwezig was op het eerste Dreamz Festival kon toen al genieten van de gezellige sfeer, authentieke decoratie en mooie podia. Met ongeveer 1500 bezoekers afkomstig uit alle hoeken van Belgi ë, Nederland, Frankrijk en Engeland was de eerste editie meteen een schot in de roos”, zegt  Manu “Daarom willen wij ook zeker verder gaan op dit elan, en er dit jaar een nog betere en uniekere belevenis van maken. Omdat het thema dit jaar ‘middeleeuwen’ is , hebben wij de reuzen van Geraardsbergen uitgenodigd. Deze zullen op het festival en tussen de bezoekers dansen. Dit zal een unieke belevenis worden want het is namelijk de eerste keer dat de reuzen aanwezig zijn op een muziekfestival. Dat dit plaats vindt in eigen streek is natuurlijk een meerwaarde.”

De inspiratie voor het thema ‘middeleeuwen’ haalden de organisatoren bij Geraardsbergen zelf omdat het dit jaar een themajaar rond de 950ste verjaardag van de stad is . “Op het festival kan je naast de schitterende line – up, ook genieten van vuurspuwers, steltenlopers, dansers en danseressen, … er zal dit jaar ook een Sisha bar , merchandise stand, en nog veel meer randanimatie aanwezig zijn. In vergelijking met vorig jaar kan er nu op het festival ook genoten worden van zomerse en verfrissende cocktails. Wij voorzien een VIP-platform waar de festivalgangers onder meer kunnen genieten van de lekkere hapjes van ‘The Phlox’ uit Everbeek. Vanop het VIP platform heeft men tevens een mooi uitzicht over de Mainstage van Dreamz Festival. Indien men kiest voor onze VIP-formule beschikt u over een priv é-toilet , bediening aan tafel , een hele namiddag en avond gratis hapjes en bij aankomst een gratis glas bubbels.”

Meer info?

www.dreamzfestival.be  of  www.facebook.com/dreamzfestival