Historisch: 364 leerlingen in het GO! Atheneum Brakel

BRAKEL — Op 3 september ging het nieuwe schooljaar in het GO! Atheneum Brakel van start met een historisch record. Maar liefst 364 leerlingen startten schooljaar 2018-2019 in Atheneum Brakel. Een grote sprong vooruit in vergelijking met de 308 leerlingen die vorig schooljaar voor de school kozen.

“Het mooie leerlingenaantal kan door verschillende zaken verklaard worden, “reageert directeur Katrien De Schepper. De nieuwbouw blijft een mooie aanwinst in het Brakelse straatbeeld en blijft leerlingen en ouders aantrekken. “De nieuwe onderwijsvormen die we aanbieden in de 10K!-klas en de 1A+ -klas spreken duidelijk aan bij ouders en leerlingen.“ stelt De Schepper vast.

Daarnaast is er ook het jonge en dynamische leerkrachtenteam dat zich iedere dag ten volle inzet onder het nieuwe beleid. Zo werden de eerstejaars verwelkomd met een ontbijt en konden de ouders genieten van koffie. Een eerste schooldag die zeker gesmaakt werd.

“We blijven verder bouwen aan de school van de toekomst waar leerlingen graag leren en graag leven.” Besluit een tevreden Katrien De Schepper.