Zottegemse Egmontevocatie : veel werk achter de schermen

Zottegem draait op volle toeren. Terwijl acteurs, figuranten, techniekers, zangkoren en zelfs een bekende rockband samenkomen om de laatste repetities te houden komen andere vrijwiligers samen om achter de schermen nog werk te verzetten.

De VZW CultuurWerking Sotteghem heeft een website cwso.wordpress.com waarop u alle informatie over de Egmontevocatie kan vinden. Voor social media kan u terecht op  facebook.com/CultuurWerkingSotteghem

Brouwerij Van Den Bossche in Sint-Lievens-Esse stelde deze week een atelier ter beschikking waar de vrijwilligers hun bierpakket (inclusief uniek glas) konden samenstellen.

De bierpakketten zijn op 14, 15 en 16 september verkrijgbaar in het Middeleeuws kamp aan het Beislovenpark.  

De oproep van CultuurWerking Sotteghem werd goed gevolgd en na uren werk stonden honderden paketten klaar voor de verkoop. Na de arbeid genoten de laatst aanwezige vrijwilligers nog van een glas gerstenat.

De box ten voordele van de vzw kost 20 euro.

De box bevat een uniek glas + een selectie bieren:  ‘Lamoral’  van  Brouwerij Van Den Bossche, ‘1568‘ van De  Hoevebrouwers,  ‘Alva’  van de  Bles-biervereniging  en ‘Montmorency‘ van  Wertha Bier.