Eerstesteenlegging nieuw lokaal Chiro en Scouts Zwalm

Vanochtend werd aan de Sportlaan in Zwalm de eerste steen gelegd van het nieuwe lokaal voor de Scouts en Chiro van Zwalm.

De eerste steen werd gelegd in aanwezigheid van het gemeentebestuur van Zwalm dat de grond voor het gebouw in erfpacht gaf en via subsidies en renteloze leningen ook een groot deel van de kostprijs van het gebouw voor haar rekening nam. Ook de vele andere sponsors (waaronder Willy Naessens) waren vanochtend aanwezig. De vzw (Samenwerkingsvereniging Chiro en Scouts Zwalm) die de belangen van de bouw behartigt laat weten dat de financiering quasi rond is, maar dat er eens de ruwbouw er zal staan (rond november) er veel veel helpen handen nodig zullen zijn. Genre elektriciens, dakwerkers, loodgieters en random harde werkers…

Lees meer via  Samenwerkingsvereniging Chiro en Scouts Zwalm