Proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke

Al wie voetbalclub KVV Windeke genegen is, kruist alvast zaterdag 22 en zondag 23 september aan in zijn agenda. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Steak- scampi- & trio van ‘t zwijntje, proef de ‘speciallekes’ van KVV Windeke. (Reporter 17, foto DDL)

Op zaterdag 22 september vanaf 18 u 30 tot 21 u en zondag 23 september vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 nodigen voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur van KVV Windeke je uit om te genieten van een eetfestijn dat heel verzorgd wordt door traiteur Peter Danckaert. Er worden steak à l’os à volont é, scampi’s, trio van ‘t fijnste van ‘t zwijntje (varkenshaasje, rib en beenhesp), frieten en groenten geserveerd. De kinderen smullen balletjes in tomatensaus en chipolata met warme appelmoes. Aan u de keuze. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 10 euro. KVV Windeke wil graag je smaakpapillen prikkelen, tijdens zeg maar de twee fijnproeversdagen. Wie in GC De Kluize de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van KVV Windeke maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in GC De Kluize terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle KVV- fanaten, levensgenieters, lekkerbekken zijn welkom.                     Reporter 17