Dorp wordt feestelijk verlicht

Op zaterdag 6 oktober organiseert Landelijke Gilde Oosterzele een VERLICHTE DORPSTOCHT. LG slaagde erin Oosterzele te laten uitroepen als ‘Dorp in de kijker’. En of ze fier zijn op deze titel.Op zaterdag 6 oktober wil Landelijke Gilde Oosterzele jullie meenemen voor een sfeervolle avondwandeling door het dorp. Het volledig parcours wordt fee ëriek in het licht gestoken. Heel wat bewoners van het dorp zijn het initiatief van Landelijke Gilde heel genegen en gaan hun woonst eveneens idyllisch verlichten. (Reporter 17, foto’s DDL).

Het parcours van 4,5 km zal uitgezet worden met theelichtjes. Onderweg wordt je verwend met lekkernijen. De mooiste/ origineelste woning /tuin (langs het parcours) zal een waardebon van 150 euro in de wacht slepen. Met veel dank aan het plattelandstoerisme. De ‘Verlichte Dorpstocht’ wordt de afsluiter van een ronduit schitterend LG- jaar met mooie initiatieven. Met de ‘verering’ van ‘Dorp in de kijker’ is Landelijke Gilde Oosterzele erin geslaagd ‘ons dorp’ te promoten en de ontmoeting te stimuleren. Het werd een bijzonder jaar voor Landelijke Gilde Oosterzele. Een pluim voor voorzitter Danny Meersman en bestuursleden Alex Meersman, Marc Leus, Danny De Cuyper, Luc Degroote, Antoine De Turck, Geert Goeteyn, Mario Limpens, Filip Van Bockstaele, Didier Van den Bussche, Patrick Van Winghem, Danny Vanderstraeten, Peter Verliefde en Wilfried Verspeeten.

Wandeling voor iedereen

Je kan op zaterdag 6 oktober een vrije start nemen tussen 19 u 30 en 21 u. Een tocht voor het ganse gezin. Een fluovest en een zaklamp kan handig zijn. Start en aankomst: De Appelaar, Dorp 48 in Oosterzele. Deelnemen kost 5 euro   (voorverkoop). Kinderen tot 5 jaar gratis. Aan de kassa betaal je 6 euro.   Inschrijven via bestuursleden Landelijke Gilde Oosterzele, e-mail LG-oosterzele@telenet.be, via overschrijving rekening LG Oosterzele BE79 7370 0549 8933 met vermelding Dorpstocht 2018, naam en aantal personen (storting ten laatste op 2 oktober). Snel wezen is een goede raad. Info: Danny Meersman, 0486 / 91 44 22.                     Reporter 17

X