Hogelijk aangeraden, het Concert ‘Con Animo herdenkt’

Benieuwd hoe het concert ‘Con Animo herdenkt’ zal klinken?. Dan moet je op vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober naar de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Tickets kosten 12 euro en zijn te verkrijgen via volgende kanalen: www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Snel reserveren, is een goede raad. (Reporter 17, foto DDL).

Naast de goddelijke muziek, staat ook woord en taal op het rijk gevuld programma. Docente Kris Van de Weyer en leerlingen van de Stedelijke Academie Zottegem waren meteen bereid een act op te voeren voor de herdenking van het einde van WO I.   Het wordt zonder twijfel een beklijvend concert dat om 20 u van start gaat en gedirigeerd wordt door Bart Van Der Strieckt en in goede banen wordt geleid door presentator Dirk Haenebalcke. Vooraf is er in de foyer een receptie van 19 u tot 19 u 45. Kortom, voor een zalig concert ben je op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober aan het juiste adres. Met het concert ‘Con Animo herdenkt’ schakelt de Oosterzeelse Muziekvereniging nog maar eens een versnelling hoger. Zin om het zelf mee te maken? Con Animo zal je graag verwelkomen met je familie, vrienden, kennissen in GC De Kluize in Scheldewindeke, een bruisend huis voor podiumkunsten. Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien.                               Reporter 17
X