Nacht van de jeugdbeweging

Het stond al maanden op voorhand op hun kalender. Hemden werden gestreken, dassen
geknoopt, typisch gekleurde rokjes en shorts werden aangetrokken. Op 19 oktober 2018
was het weer zover: De nacht van de jeugdbeweging.  Het evenement werd naar jaarlijkse gewoonte opgericht naar aanleiding van de dag van de jeugdbeweging. Op de dag van de jeugdbeweging tonen meer dan 275 000 jongeren hoe trots ze zijn op hun jeugdbeweging.

De nacht van de jeugdbeweging is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de jeugdraad van Oosterzele.  Dit jaar nam het jeugdhuis Pallieter de organisatie grotendeels op zich. Het evenement nam plaats in fuifzaal ‘Den Amb8’. Vanaf 22u00 kon de Oosterzeelse jeugd, met name de Oosterzeelse jeugdbewegingen, genieten van muziek. De nacht van de jeugdbeweging kende opnieuw een daverend succes.

X