Nooit gezien grootouderfeest in Sint-Barabaracollege!

 

Het grootouderfeest op het Sint-Barbaracollege in Zottegem afdeling Heilig Hart was ontroerend mooi.

“Zoiets heb ik nog nooit gezien!” verkondigde een duidelijk geëmotioneerde oma. Het oudercomité van de H.-Hartafdeling mocht 450 ouders en grootouders verwelkomen in een gezellig ingerichte feestzaal ‘Bevegemse Vijvers’. Bijna tweehonderd leerlingen uit de lagere afdeling brachten o.l.v. hun klastitularis en schoolchoreograaf Olivier Walraet een gesmaakt optreden.

Het thema was: “CIRCUS RICARDO”, een muzikale en vooral ook kleurrijke onderdompeling in een wereld van beelden, muziek en magie. Een dankbaar onderwerp voor meester Olivier en zijn ploeg om een heel creatief schouwspel met oog voor alle muzische elementen: muziek, dans, woord, beeld, drama rond op te bouwen. Voorzitter van het oudercomité en ‘opperstalmeester’ Vincent Latré kon moeilijk zijn verwondering verbergen. Zijn hardwerkende ploeg van ouders waren in hun nopjes!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X