Proef de ‘speciallekes’ van Voorwaarts Gijzel Oosterzele

Al wie Voorwaarts Gijzel Oosterzele genegen is, kruist alvast zaterdag 24 en zondag 25 november aan in zijn agenda. Je kan in feestzaal De Steenput, Berg in Balegem in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Kalkoentournedos, varkenshaasje à volont é of visbuffet (zalm, tongrolletjes, scampi’s), proef de ‘speciallekes’ van Voorwaarts Gijzel Oosterzele (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).

Op zaterdag 24 november vanaf 18 u 30 tot 21 u en op zondag 25 november van 11 u 30 tot 14 u nodigen voorzitter Chris Govaert, het bestuur en de spelers van Voorwaarts Gijzel Oosterzele je uit om te genieten van een heel verzorgd eetfestijn. Er worden kalkoentournedos, varkenshaasje en zalm, tongrolletjes en scampi’s, kroketten, warme groenten en sauzen geserveerd. De kinderen smullen balletjes in de tomatensaus. Aan u de keuze. Deelnemen kost 19 euro, kinderen smullen tegen 9 euro. Het eetfestijn van VGO, dat moet u eens meemaken. Een echte verwenning van de smaakpapillen. Feestzaal De Steenput wordt de aantrekkingspool voor fijnproevers. Wie in de feestzaal De Steenput de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een culinair eetfestijn. De deur zwaait open voor iedereen. Steun je favoriete club. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Je kan in feestzaal De Steenput terecht voor gezellige uren tafelplezier. Alle VGO — zielsverwanten, levensgenieters, lekkerbekken zijn welkom.       Reporter 17