Van 1 december 2018 tot en met 15 januari 2019: Eindejaaractie Oosterzele

De eindejaaractie, georganiseerd door ‘Oosterzele Onderneemt’ met medewerking van het gemeentebestuur en Unizo Land van Rode loopt van zaterdag 1 december 2018 tot en met dinsdag 15 januari 2019. De actie wil de lokale handel stimuleren. (Reporter 17).

De klanten zullen bij de 25 deelnemende handelaars stempels kunnen verzamelen op een spaarkaart. Per deelnemende handelaar is een waardebon van 25 euro voorzien. De waardebonnen worden verloot onder alle klanten met een volle spaarkaart. 12 stempels is voldoende voor een volle spaarkaart. Win een bon van 25 euro. Uit al de volle spaarkaarten worden de winnaars uitgetrokken. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een ontvangst in januari 2019 in de raadzaal van het gemeentehuis.
Doe je aankopen in Oosterzele. Je vindt van alles in Oosterzele. ‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen GRLE) blijft de lokale economie met verve verdedigen. Breng een bezoek aan de Oosterzeelse handelszaken. Met de eindejaaractie wil ‘Oosterzele Onderneemt’ de kracht, de dynamiek, creativiteit en diversiteit van Oosterzeelse handelaars aantonen én dat ze mee zijn met de tijdsgeest. Ze doen er alles aan om je op uw wenken te bedienen. Oosterzele, jouw bereikbare, gezellige bestemming.
Winkelplezier
Geniet van het ruime, gevarieerde aanbod. Grijp je kans. De Eindejaaractie is er om nu al aan cadeaus en zoveel meer te denken. December en januari betekenen geschenkentijd. Je vindt bij de deelnemende handelaars zoveel objecten die stuk voor stuk smeken om in (cadeau)verpakking van eigenaar te wisselen. Je vindt er zoveel, te veel om op te sommen. Je krijgt hieronder een overzicht van zaken die deelnemen. Ze hebben alvast wat je nodig hebt, verrassende én betaalbare producten.
Deelnemers
Balegem
Schoonheidsinstituut Cybele,
Schoenen en podotherapie/medische voetverzorging La Cr éa
Slagerij Kurt
Chris Decor
Fietsen Stefan
Bakkerij Platteau
Vier Seizoenen Buiten
Danny Meersman boomkwekerij
Kapsalon Sabine
Monique Sprangers: Retouches De Heide
Gijzenzele
De Backer Kris
Vierhoekhoeve
Oosterzele
Tevama
Ludo en Mia De Roo — Waterloos
Bockstaele Hairstyling
Kapsalon Marva & Esteh étique Bot é
Delhaize
Kookwinkel Oud Huis Sacks
Scheldewindeke
Slagerij Günther en Wendy
Verzekeringen De Groote
Het Zoeteke
Optiek Eveline
Fotografie Hugo Lefèvre
Eric Suenaert Horta tuincenter
Markt Scheldewindeke
Leys Simonne groenten en fruit
Doel van de Eindejaaractie: de bevolking ervan te overtuigen om zijn inkopen te doen bij lokale handelaars. Koop digitaal en lokaal. Er is ook een webshop. De grootste winkel van Oosterzele met gratis thuis afleveringsservice. Meer weten? Ga als de bliksem naar www.oosterzeleonderneemt.be. Je kan ook contact nemen met voorzitter Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34, Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be of communicatieverantwoordelijke Lesley Van Den Berge, 0485 / 20 89   04, lesley@quanto.be. ‘Oosterzele onderneemt’ blijft moderniseren en is mee met de digitalisering van de markt.
Schepen Jean Marie De Groote deed tijdens de prijsuitreiking van de ‘Ontdekkingstocht’ een warme oproep om lokaal te blijven aankopen. Door lokaal aan te kopen zijt je ‘sponsor’ van de Oosterzeelse verenigingen, de meer dan 100 verenigingen die de gemeente rijk is. De handelaars waar je goederen en diensten aankoopt, sponsoren onze verenigingen, het is maar mogelijk met de noodzakelijke winst die ze maken door klant te zijn bij de lokale handelaars. En ook voorzitter Hugo Verstraeten, de drijvende kracht achter ‘Oosterzele onderneemt’ blijft de lokale economie verdedigen als een leeuw.                   Reporter 17