Jeugd Voorwaarts Gijzel Oosterzele blij met fonkelnieuwe truitjes

En of ze fier zijn. De U7, U9, U10 en U13 van Voorwaarts Gijzel Oosterzele poseerden maar al te graag in hun fonkelnieuwe truitjes voor de camera van onze Beiaard fotograaf Danny De Lobelle. Het Jeugdbestuur van VGO heeft veel woorden van dank voor de sponsors Louis Delhaize Algemene Voeding (Oosterzele), Slagerij Günther en Wendy (Scheldewindeke), Caf é The Pub (Oosterzele), Yvan de klusjesman, Splenders Schoonmaakfirma Oosterzele, ING kantoor Oosterzele & Sint-Lievens-Houtem. De nieuwe shirts ogen hypermodern. Huidige modetrend. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Na nieuwjaar wordt voor het tweede deel van het seizoen gestart met een U8 ploeg, eveneens gesponsord door Schoonmaakfirma Splenders. Dankzij Taverne ‘t Molenhof, Brandhout De Ganck, Taverne Evora, Nikofoods, Caf é Central en Building Solutions & Maintenance (Herzele) steken de jeugdspelers in eigentijdse trainingspakken, vakkundig bedrukt door de firma Steam.

Voorwaarts Gijzel Oosterzele investeert ruim 150.000 euro in een nieuw voetbalcomplex. De bedoeling is om met deze moderne infrastructuur onder meer de jeugdploegen de kans te geven in optimale omstandigheden te groeien. De prachtige infrastructuur is een weelde voor de spelers én de jeugdspelers . Het Jeugdbestuur slaagt erin dat het een omgeving kan scheppen waarin alle jeugdspelertjes zich snel thuis voelen. Het Jeugdbestuur hangt aan elkaar. De Jeugdwerking is aan het groeien. Nieuwe spelertjes vanaf 5 jaar zijn steeds welkom bij de club. Graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op met jeugdsecr.vgo@telenet.be. Men doet nu al extra oproep voor volgend voetbalseizoen, het Jeugdbestuur hoopt dat nieuwe spelers U15 zich aansluiten bij VGO. Het bestuur is ook op zoek naar een trainer om na nieuwjaar de U8 veel voetbalplezier te bezorgen. De geknipte job voor jou? Info: filip.fostier@telenet.be. ‘Denken, durven, dromen, doen en doorzetten’, is het motto van Jeugdbestuur Voorwaarts Gijzel Oosterzele.       Reporter 17